Otroligt bra hjälp med flyttstädningen

Det är en vacker junikväll ute och jag sitter på den inglasade balkongen och tänkte på en sak, att det har varit mycket att göra de senaste veckorna med den stora flytten. Jag har inte haft så mycket tid över till annat, mer än att försöka komma i ordning i det nya hemmet. Det har lyckats rätt så bra men nu tar jag en välbehövlig paus. Det kan kännas som ett omöjligt uppdrag att flyttstäda om man inte gör som jag gjorde, tar professionell hjälp av ett företag som hjälper till med flyttstäd i Huddinge. Jag anlitade ett företag som heter GL Flytt & Städ, de utför olika slags städservice i hela Stockholm, till exempel inom flyttstäd i Huddinge. 

  

Hur det nu var så åkte flyttlasset iväg för ett par månader sedan. Jag flyttade in i en lägenhet här i Huddinge efter 25 år i en stor villa som skulle tömmas på allt, och inte nog med det, den skulle flyttstädas! Tack vare att GL Flytt & Städ hjälpte mig med flyttstädningen gick det ändå rätt så smidigt med allt det andra som hörde till flytten. Det märktes att de som städade arbetade målinriktat och professionellt. Det gick snabbt och var bra organiserat. Det var ett ganska stort uppdrag men som en representant på företaget sa, så är inget jobb för stort och inte heller för litet. De utför som sagt alla typer av städning, och de vänder sig både till företag och privatpersoner. Jag är väldigt tacksam för hjälpen med flyttstädningen, och kan verkligen rekommendera er att anlita GL Flytt & städ, till exempel om ni som jag behöver hjälp inom flyttstäd i Huddinge. Tack vare denna fina hjälp med flyttstädningen som jag dessutom fick till en rimlig kostnad med RUT-avdraget, så slapp jag att slita ut mig fullständigt.