Jag spenderar numera mer tid på balkongen

Hejsan, hejsan! Hjärtligt välkommen till ett nytt inlägg här på bloggen en solig och fin onsdag som denna. Idag hade jag tänkt prata närmare om företaget Alumic AB som har hjälpt mig med balkonginglasning i Uppsala. Ifall det skulle vara så att ni vill veta mer om dem efter att ni har läst det här inlägget kan ni läsa vidare här.

Lägenheten som jag idag bor i har varit min lägenhet i snart 5 år, de första 4,5 åren var jag knappt ute på min balkong någonting. Det är först det senaste halvåret som jag faktiskt har spenderat tid där. Det beror framförallt på att den för snart ett halvår sedan blev inglasad, vilket gör att balkongen idag känns mer som ett uterum snarare än en balkong. Därmed har jag kunnat inreda den på ett snyggare och bättre sätt, det är inte längre bara två plaststolar med ett bord. Det ger i sin tur en större känsla av att det är hemtrevligt och att man vill spendera tid där. Företaget som hjälpte mig med en balkonginglasning i Uppsala heter som sagt Alumic AB, ett riktigt bra företag om ni frågar mig. Deras jobb är så väl utfört, vilket har lett till att jag idag har en riktigt fin inglasad balkong. Allt ser riktigt professionellt ut och jag är mer än nöjd. Mitt tips för dig som inte spenderar mycket tid ute på din balkong är att du borde glasa in den, det blir genast en annan känsla och man vill automatiskt vara där mycket mer. Om det är så att någon av er behöver hjälp med balkonginglasning i Uppsala kan jag verkligen rekommendera just det här företaget till er, av dem kommer ni få den bästa hjälpen.