Jag har bokat in BB glow

Tjena, hallå, hej! Vad roligt att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg, varmt välkommen ska du vara. Denna fina onsdag tänkte jag skriva ett inlägg om när jag för första gången provade bb glow i Helsingborg, förhoppningsvis kan det vara intressant för er att läsa om.

BB glow är något jag länge har velat testa men jag har tidigare inte tagit tummen ur, därför var jag extra glad när jag väl bestämde mig för att boka in en tid. För er som inte riktigt vet vad BB glow är så är det en behandling för att ge ett strålande och hälsosamt utseende, något jag har strävat efter. På eget plan har jag försökt sträva efter det genom produkter jag har köpt hem, däremot har jag inte uppnått det resultatet jag velat ha. Trots att jag har provat många olika produkter har jag inte riktigt hittat någon som passar mig helt perfekt. Av just den anledningen har jag velat testa BB glow, därför har jag letat efter ett företag som erbjuder BB glow i Helsingborg med omnejd. I mitt sökande hittade jag ett företag som heter Beauty by Bellus, det är företaget jag har bokat min behandling hos. Än har jag inte gått på den men jag ser verkligen fram emot att se hur resultatet blir efter behandlingen. Är det någon av er läsare som har gått på BB glow får ni gärna dela med er av era upplevelser i kommentarsfältet, hur behandlingen kändes och om ni märkte något tydligt resultat efteråt. Hur som helst ville jag med dagens inlägg bara berätta att jag äntligen har bokat in BB glow i Helsingborg och att jag är väldigt taggad på det. Som sagt får du gärna dela med dig om du själv har gått på en sådan behandling.